Fysieke testen seizoen 2017-2018

Beste (assistent)scheidsrechter,
 
Op datum van 12-06-2017 werd u reeds in kennis gesteld van het "Werkplan 2017-2018" waarbij u onder punt 9 reeds enige info over de fysieke testen kon terug vinden. In bijlage bezorgen wij u het definitieve tijdsschema voor de fysieke en theoretische proeven van zaterdag 19 augustus e.k. op de Blaarmeersen te Gent.

De fysieke testen gaan door op kunstgras, gelieve jullie te voorzien van aangepast schoeisel. Gezien sommige categorieën werden opgesplitst in 2 groepen kan je via de bijlage "basislijst" (tabblad 2) naast uw naam de juiste groep terug vinden zodat u in het tijdsschema het juiste aanvangsuur kan terug vinden.
 
Mogen wij nogmaals vragen dat de (assistent)scheidsrechters welke op 19 augustus 2017 niet aanwezig kunnen zijn, dit per kerende te melden via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Alvast veel succes bij de komende proeven!
 
met sportieve groet
 
Bart Huylebroeck | Senior regional manager
i.o. Ilse Van Den Bossche | administratief medewerker
Voetbal Vlaanderen Oost-Vlaanderen
09/225 19 73 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Neem een kijkje op www.voetbalvlaanderen.be

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer vanaf het station

- Er is een rechtstreekse busverbinding (ongeveer 15 minuten onderweg) van station Gent - Sint-Pieters naar de Blaarmeersen (bus 41-43/eindhalte).

- Er is een rechtstreekse busverbinding van station Gent - Dampoort (ongeveer 45 minuten onderweg) naar de Blaarmeersen (bus 38-39/eindhalte).

Openbaar vervoer vanuit het stadscentrum

Er is een rechtstreekse busverbinding (ongeveer 25 minuten) van de Korenmarkt naar de Blaarmeersen (bus 38-39/eindhalte).

Met de auto

De hoofdingang van Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen bevindt zich aan de Zuiderlaan.

De inrit is gesitueerd tussen de Topsporthal (blauw gebouw) en het Huis van de Sport (rood gebouw). 

GPS-coördinaten: N 51°02'52'' O 03°40'59''

Vanuit Brussel of Oostende via de E40: afrit 13 'Drongen/ Gent West'. Rij in de richting van Gent en volg de borden Blaarmeersen.

Vanuit Antwerpen of Kortrijk via de E17: op de verkeerswisselaar in Zwijnaarde ( afrit 15 ) neemt u de E40 richting Oostende.

 

In bijlage vinden jullie de link naar de deelnemerslijst en tijdsschema in excel.

Wij wensen jullie allemaal een fijn einde van de vakantie en een blessurevrij seizoen, en hopen jullie in grote getallen te mogen begroeten op onze ledenvergaderingen.

 

Met sportieve groeten

Het voltallige bestuur van SVK Wetthra